
Maziar
Maziar is de chef van het Holistic Healing House en de tevens de man van Jolien. Hij groeide op in Iran, omringd door verse voeding, kruiden en specerijen. Toen hij naar België verhuisde, miste hij de verse kruiden uit de Iraanse keuken, en begon daarom zelf te koken. Al snel werd hij verliefd op het creatieve aspect van koken. Grappig genoeg vond hij koken met dierlijke producten té makkelijk. Hij zocht meer uitdaging en dook vol passie in de vegetarische keuken, waar kruiden en specerijen de hoofdrol spelen.
Als marathonloper is het voor Maziar essentieel dat zijn gerechten even gezond als smaakvol zijn. Hij is grote fan van lokale en seizoensgebonden groenten. In Holistic Healing House zorgt hij voor voedende snacks en maaltijden tijdens de events.
Maziar is ook de oprichter van en chef in het populaire brunch café Life Bar in Leuven. Daar blijft hij steeds opnieuw verrassen met creatieve, voedende wereldgerechten. Naast zijn kleurrijke bowls staat hij ook bekend om zijn plantaardige en glutenvrije lekkernijen zoals zijn beroemde bananenbrood.


Maziar is de chef van het Holistic Healing House en de tevens de man van Jolien. Hij groeide op in Iran, omringd door verse voeding, kruiden en specerijen. Toen hij naar België verhuisde, miste hij de verse kruiden uit de Iraanse keuken, en begon daarom zelf te koken. Al snel werd hij verliefd op het creatieve aspect van koken. Grappig genoeg vond hij koken met dierlijke producten té makkelijk. Hij zocht meer uitdaging en dook vol passie in de vegetarische keuken, waar kruiden en specerijen de hoofdrol spelen.
Als marathonloper is het voor Maziar essentieel dat zijn gerechten even gezond als smaakvol zijn. Hij is grote fan van lokale en seizoensgebonden groenten. In Holistic Healing House zorgt hij voor voedende snacks en maaltijden tijdens de events.
Maziar is ook de oprichter van en chef in het populaire brunch café Life Bar in Leuven. Daar blijft hij steeds opnieuw verrassen met creatieve, voedende wereldgerechten. Naast zijn kleurrijke bowls staat hij ook bekend om zijn plantaardige en glutenvrije lekkernijen zoals zijn beroemde bananenbrood.